Logo Feel Good Shop Tante Truus Kan Alles Shop• Algemene Voorwaarden • Privacybeleid • Levertijd & Verzendkosten • Terugbetaal- en retourneringsbeleid • Disclaimer • Garantie & Klachten • Contact • over • winkelwagen • Home
Zoek
Zoek

Over Feel Good Shop • Tante Truus Kan Alles

Dit ben ik

Hi! Mijn naam is Irene Planken. Ik ben mama van twee prachtige meiden; Marley (2010) en Jenna (2013) én al meer dan 15 jaar samen met mijn vriend Alex.

In 2017 belandde ik in een burn out en na ruim 9 maanden koos ik ervoor om voor mezelf te beginnen. Eerst met een blog die nog dagelijks door honderden vrouwen wordt gelezen en in 2023 kwam daar deze fijne shop bij.

Het begin van Tante Truus Kan Alles

De naam Tante Truus Kan Alles is een beetje als een grapje ontstaan. Ik maakte in 2013 sieraden en verkocht die via Facebook. Maar het werd al snel groter waardoor ik me in moest schrijven bij de Kamer van Koophandel. En dus moest er een naam komen.

Ik noemde mijn oudste dochter Marley in die tijd vaak ‘Tante Truus’. En omdat ik altijd alles moet kunnen van mezelf was de nam van mijn bedrijf geboren: Tante Truus Kan Alles.

Met de sieraden stopte ik uit tijdnood, maar de naam bleef. En onder deze naam ging ik een paar jaar later schrijven voor mijn feel good blog. 

Waarom een Feel Good Shop?

Ik heb altijd een fascinatie voor kristallen gehad. Ik kan er uren naar kijken. En toen ik mij ging verdiepen in edelstenen en mineralen kwam ik erachter dat ze veel meer zijn dan alleen mooi. Ze kunnen je een goed gevoel geven en kracht geven in moeilijke tijden. Voor mij was dat dé reden om ze te verkopen in mijn shop.

Gaandeweg realiseerde ik me dat er nog zo veel meer is waar je blij van wordt en waar je een goed gevoel van krijgt. Daarom heb ik mijn shop uitgebreid met sieraden en zal ik in de toekomst nog veel meer moois aanbieden.

Ook bied ik producten aan die te maken hebben met cash stuffing. De moderne versie van envelopsparen. Hier ben ik mee begonnen omdat ik zelf ging cash stuffen en niet veel kon vinden hierover in Nederland en omdat ik het leuk vind om mooie ontwerpen te maken. Ik weet niet hoe het het met jou zit, maar ik word er erg blij van als ik mijn spaardoelen behaal en hiermee leuke dingen kan doen!

Mijn Missie

Het is mijn missie om een fijne online plek te creëren voor vrouwen. Een plek waar ze even tot rust kunnen komen en kunnen ontspannen. Even uit de sleur, drukte en herrie en een moment voor jezelf pakken met een leuke blog of lekker even shoppen voor mooie en fijne producten die jou een goed gevoel geven en ook nog mooie eyecatchers zijn!

 

Mijn Kernwaarden

Mijn kernwaarden zijn: positief, betrouwbaar, open en eerlijk, kwaliteit. Daarom zal ik er altijd voor zorgen dat ik kwalitatieve producten verkoop waarbij de prijs-/kwaliteitverhouding in balans is. Ik zal eerlijke prijzen hanteren en ik probeer zo duurzaam mogelijk in te kopen. Dit doe ik door lokaal in te kopen waarbij de voorkeur uitgaat naar vrouwelijke ondernemers. 

Hé mooie vrouw, jij mag jezelf verwennen!

SChrijf je in en ontvang

20% korting

Geldig op je volgende bestelling en op iedere volgende bestelling krijg je 10% korting

Chat openen
1
Scan de code
Hi!
Kan ik je helpen?